Cum ti se pare blogul?

duminică, 1 ianuarie 2012

01.01.2012

La multi ani pentru noul an in care am intrat atat de repede, an de la care asteptam multe lucruri bune ( mai bune ca de la 2011). Pe langa criza aceasta care pare ca pe zi ce trece se adanceste, bolile care ne ameninta, foametea care curma atatea vieti nevinovate si apocalipsa care - zic unii - ca bate la usa, mai ne aflam si intr-o profunda criza spirituala.
In ce sens sau in ce fel de criza spirituala ne aflam??! Pai e foarte simplu: nimeni nu mai crede in nimic. Nu mai credem in iubire, nu mai credem in ceilalti, nici macar in noi insine. Ne pierdem pe noi insine. Am mai mai repetat eu de cateva ori: "noi, ca omenire, ne meritam apocalipsa la cat rau am inceput sa facem in jurul nostru". Ne roadem unii pe altii ca niste animale infometate. Nu mai avem mila. Nu stiu de ce Universul asta nu ne arunca afara. Sau poate chiar o face. :))
Sa speram ca o sa primim o lovitura destul de puternica, ca sa ne trezeasca din aceasta "moartea clinica" in care ne aflam. Oricum, un an nou fericit tuturor.

P.S.: «este prima postare care o scriu de pe mobil»

Trimis de pe Samsung Mobile (Samsung S5260)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu