Cum ti se pare blogul?

vineri, 24 iunie 2011

ROMANIA , singura tara unde cainii nu te lasa sa dormi !

Ne miram cand auzim la TV sau citim prin multele ziare, articole cu diverse titluri precum: "Romanii sunt cei mai nervosi locuitori europeni." pe de alta parte se mai zice ca nervozitatea este cauzata si de oboseala. poi cum dracu sa mai fi odihnit cand pe la 2:30 noaptea incepe un caine sa latre ca disperatul fara nici un motiv. :|. Si hau-hau-hau, si hau-hau-hau pana te apuca disperarea. Inchizi geamul in incercarea de a trage un pui de somn. Si pe la vreo 3 te scoli ca din pusca ipand din toata puterea: "AEEERRR!!!!....AEEERR CA MOR!!! Deschizi geamul si tragi tare aer in piept, tusesti de vreo 2-3 ori k de....au lasat capacele de la tomberoane deschise. Si constati cu stupoare ca cel putin 4-5-6 caini latra, bezmetici, la un nimic....!! :|...Te bagi <din nou> in pat mai obosit de cat atunci cand teai culcat.
Dupa vreo ora de latrat <"hau-hau-hau !! hau-hau??? hau-haaaaau......hau!!!"> se aude de la vecinu' de sus cu o voce nervoasa "****-va ****** vostri de caini infecti."...si o petarda explodeaza in parcare. Se face o liniste de mormant.  Gata, poti sa pui geana-pe-geana <chiar daca ti s-a dus dracu tot somnul>. Pe la vreo 6 te reapuca nervii deoarece toata haita din spate incepe sa latre turbata dupa vreun tigan care cauta in gunoi.
Ce mai... sa dus dracu toata noaptea. Asta e viatza. Vorba unui coleg care il citeaza pe M Badea:  "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul".

2 comentarii:

  1. Vezi k "prietenu" tau kre zice "Traim in Ro si asta ne ocupa tot timpu`" e Mircea Badea, in caz ca nu sti... mai bine scrie M Badea dkt "un prieten" k s-ar putea sa iasa interesant.. :)) Btw, da najpa nopti in Bucuresti. Mai vajaie un elicopter al mu...asta,politistilor, mai latra cateva (sute) de javre, mai trece un tramvai al drecu de zgomotos, cald de rupi, insecte.... \shamas pe el de bucuresti :))

    RăspundețiȘtergere
  2. poi la cum mia povestit vlad k sa blocat cu (prietenul tatalui lui), adik mircea badea in toaleta de la afi cotroceni

    RăspundețiȘtergere