Cum ti se pare blogul?

joi, 22 septembrie 2011

Cititul cartilor - diversificarea tehnologiei

Acesta ar trebui sa fie un eseu la limba romana pentru partea 2 din testarea initiala. Unele fragmente sunt modificate sau adaugate fata de versiunea originala.

 Cititul cartilor este o activitate pe care fiecare om ar trebui sa o faca in timpul liber ( cel putin cat mai avem in ziua de azi). In ultimii 50 de ani modurile de a te distra au fost foarte mult diversificate si imbunatatite. In anii '60 a aparut televizorul (sper ca am pus data corecta :D ) si oamenilor le-a parut mult mult mai comod sa vada un film decat sa citeasca o carte ( cu toate ca eu am o parere diferita deoarece o carte te lasa sa iti formezi cu propria minte imaginile despre ce se intampla in timp ce filmul LE IMPUNE.) Revenind la subiect: In ultimii 15 ani, detasat, a inceput sa conduca computerul in topul preferintelor in materie de distractie. Si parca nu atat computerul ci internetul. Computerul (si implicit internetul) diversifica foarte mult mourile de a te distra: de la jocuri si muzica pana la ziare reviste si, in ultimul timp, multele carti ce au inceputsa apara in varianta electronica.
 De asemeni sunt foarte multi oameni care prefera sa intre intr-o librarie si sa aleaga o carte din zecile de domenii care exista. Nu stau sa dau nume dar vreau sa evidentiez faptul ca si lista domeniilor s-a diversificat mult in ultimii ani.
Inchei prin a sublinia faptul ca cititul este, poate, una dintre cele mai vechi moduri de a te distra, de a te cultiva etc.

sper sa fie cat de cat ok..:D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu